Thursday, December 16, 2010

SEW UP MODE NOW ^^

















x lma lg oprasi menjahit manik akan di laksanakan ^^

NEEDLE & YARN 
wait 4 me ya..

Tuesday, December 14, 2010

PROBLEMS + TROUBLE = THE SOLUTION IS ??

Aishhh…lambat p klas gra2 lmbt tDo berpunca drpd ?????

Jd nya x b’ngam skg…mau bT pa la kunun ?? biar jak la … pndai Ok sndri jua 2. Mcm besa ..huhu pdhl smlm 2 aku ngntuk 2L. mna lg pning gra2 kna hjn,pas 2 ada pjmpaan blok lg,bt keja2 kceriaan lg, jam 12 bru masuk p bilik…. Kira nya mau tdo trus tP k’adaan x m’izin kan..huk3 aku t’tdo dkat2 jam 1 kali pas 2 t’bgn 3stgh pas 2 x dpt tdo lg..huuu sandi … dkat jam 6 bru dpt tdo. Mcm mna jua kn, ada jak yg b’main d fkrn nie. X tenang genk mau tdO. Mata mmg x lari dri pintu..soi btl..huhu
 Mcm mau x mau jak aku p klas tD. Seb bek aku hebat (puji dlu)hek3…sptT nya aku posa tD tP x jd..ngee aku try esk la..i/allah..^^

Bila la kmi ok nie arr…atau aku jak yg b’angpn kmi x ok ni..huhu aku pn x tau la =,=’ tgk la mlm nie, ada ceta or X..

Sunday, December 12, 2010

HATI KU GUMBIRA

2 minggu da d poli nie bru tD kuar ma c Cikong..Hek3 (apa la mcm!!)

nyummy tD mkn kjap ma mY lop…lma x ceta2 ma dia..he2 mcm2 hal tD .. xpa la aku ma dia jak yg tau..yg pnting suma nya lucu2 ^^..apy la tD…xpa aku ceta ckit2 jak arr, nT ada plak oRg yg t’rsa..hehehe tD kn lapar pas 2 cri la mknn, aku ingt p Ip jak rupa nya dia mau c café jak..hoho Tp kmi p iP la jua sb xda mknn d café..abs mkn cri Maggie kunun Tp x d beli..mau mkn kepC kunun tP x jd, jdnya mkn d gerai jak..c kwn was2 genk mkn d iP,ahahaha tKt t’serempak ma c Dia ..hua3 tD kmi ada 2 jam jak sma2 , kira b’isi la jua msa kmi td..hee

Smpi kamsis ada plak c anjenggenggeng..ahahaa sia takut waa tp c kWn kaC ktWa aku !! kueng kong2 katuk kpla dia nT..hahaha seb bek la jua aQ nie slmt smpi d bilik..

makasi annan ^^           




Wednesday, December 8, 2010

K.A.M.S.I.S

makseH emma sb bg pinjam bD ko nie..hek3 dpt la jua aku updte besH pren aku nie..hehehe nmpk nya follower aku c Dunia Baru slalu updte genK blog dia..hoho bgs2..hehehe rindu nya aku mau blik rmh...brat genk t/jwb skg...mna g blok,saiment,huhu minggu nie mau bik rmh matua , klu x jD mmg bt keja2 blok la nie..huhu hrp2 sem nie kmi mnang la..hehe cayo2 ^^ wish we luck !!!

Wednesday, November 24, 2010

ngaM laitooo

Hanyut - Faizal Tahir

Harus bagaimana lagi
Dan terus begini
Dengarkan aku
Lihat ke mataku

Cukup sudah kau menghukum
Salahku tetap salahku
Benarkan ku berbicara
Agar bisa pulih semua
Namun harus sampai bila
Kau kan diam seribu bahasa
Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Fahamilah ku tak mampu terus tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja

Saat mata terpejam
Hanya kau ku terbayang
Menghapus semua segala rasa di jiwaku

Saat mata terbuka
Kamulah yang pertama
Tak mampu aku
Bayangkan
Hidup tanpa dirimu
Aku memang bersalah
Selalu saja mengabaikan mu
Dan tapi dah ku sedari
Segala perit kau lalui
Ku terlupa kau terluka
Dan memang selalu
Aku bersalah
Selalu saja mengabaikan mu
Meninggalkan mu
Dan tetapi itulah aku sedari
Segala perit yang kau lalui
Kerna diriku yang terus hanyut

Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja
Bagaimana ku nanti
Bila kau tak di sisi
Yang ku ada hanya kamu saja

Tuesday, October 26, 2010

BAD NEWS 4 ME

Faizal Tahir Luka & Bengkak Kaki Akibat Kemalangan


Faizal Tahir mengalami kecederaan pada kakinya yang baru sahaja dibedah itu.
PETALING JAYA: Penyanyi popular, Faizal Tahir luka dan bengkak pada kakinya selepas terlibat dalam kemalangan jalan raya di lebuhraya Penchala Link menghala ke Damansara dekat sini pada pukul 3 pagi, Isnin.
Menurut pihak pengurusan Monkeybone, Helmi Hamdan, kereta Honda Civic Type-R yang dipandu sendiri oleh Faizal berpusing beberapa kali sehingga menyebabkan dia hilang kawalan lalu melanggar tembok.
"Setakat ini, Faizal berada dalam keadaan stabil dan sedang berehat di rumah, tiada kecederaan serius. Cuma dia mengalami demam teruk disebabkan terkena hujan pada hari kejadian.
"Kakinya yang baru lepas pembedahan pula luka dan bengkak disebabkan terkena papan pemuka (dash board).
"Menurut Faizal menerusi SMS yang dihantar kepada saya, ketika kejadian, dia merasakan seperti ada minyak pada permukaan jalan raya menyebabkan keretanya terbabas," katanya ketika dihubungi mStar Online, Rabu.
Helmi pula tidak dimaklumkan secara terperinci mengenai kejadian itu. itu.
Selain Faizal, turut berada dalam kereta berkenaan ialah adiknya tetapi dia tidak mengalami kecederaan.
Tambah Helmi, buat masa ini, segala aktiviti seni yang berlangsung pada bulan Oktober ini terpaksa dibatalkan dan Faizal akan kembali bergantung kepada tahap kesihatannya.
Faizal pula gagal dihubungi untuk menceritakan insiden berkenaan.

Sedih nya aku ...huk2 moga Allah sembuh kn FT dgn cpt..amin....

Sunday, October 24, 2010

mY wEekEnd





Salam....


Best nya dpt balik rmh..jmpa jua ma budak 2 nie..
mna pndai b'lpas dr aku nie..malar minta dukung..hehe mmg pnat tp best..t'ubat jua rindu aku ma drg nie...yg d blakang 2 Jeles la sda 2..ksian2...jd rebutan bha sia nie kalau balik rmh..hahah ^^



 
tym nie oTw p rmh anT aliCe..ramai kn rakyat aku..hehehe 
skit kpla jua urus drg nie..gila kita triak2 bkn jua drg dgr..gertak ckit bru drg tkt..c ogon la bha jua ktua nie..aku pn mau jua join dg nie lompat2 tp d suruh pla ambik gmbr drg, apa brng !!





cacap,e'en ma cako nie b'saing utk dpt kn aku..hahaha tgk jak la bha muka drg nie..suma mau jua d dpn.. c awi smpat lg bha pdahal x d bw..kuang2 klau xda drg 3 nie mmg sunyi . siuk tgk drg b'gaduh..hahaha pas 2 aku trep la kunun jD pnyelamat drg nie N than i got hug 4rm them..hehehe



my LurvLy kAzeN = Nur Liyana Amira

Friday, October 22, 2010

sing song tut tut ...

Song Title: Two Is Better Than One

Artist: Boys Like Girls feat Taylor Swift


mimie + ashraf + e'en = mY hapPynesS

I remember what you wore on our first day

You came into my life
And I thought hey
You know this could be something
‘Cause everything you do and words you say
You know that it all takes my breath away
And now I’m left with nothing

So maybe it’s true, that I can’t live without you

And maybe two is better than one
But there’s so much time, to figure out the best in my life
And you’ve already got me coming undone
And I’m thinking two, is better than one

I remember every look upon your face,

The way you roll your eyes, the way you taste
You make it hard for breathing
‘Cause when I close my eyes and drift away
I think of you and everything’s okay
And finally now, believing

And maybe it’s true, that I can’t live without you

Well maybe two is better than one
But there’s so much time, to figure out the best in my life
And you’ve already got me coming undone
And I’m thinking two, is better than one

Yeah, yeah
I remember what you wore on our first day

You came into my life
And I thought hey

Maybe it’s true, that I can’t live without you

Maybe two is better than one
But there’s so much time, to figure out the best in my life
And you’ve already got me coming undone
And I’m thinking

Oooh I can’t live without you

‘Cause baby two is better than one
There’s so much time, to figure out the best in my life
And I’ve figured out with all that’s said and done
Two, is better than one


Two is better than one.

Sunday, October 10, 2010

luV tis song ^^

Cry On My Shoulder

If the hero never comes to you
If you need someone you're feeling blue
If you're away from love and you're alone
If you call your friends and nobody's home

You can run away but you can't hide
Through a storm and through a lonely night
Then I show you there's a destiny
The best things in life
They're free

Chorus:

But if you wanna cry
Cry on my shoulder
If you need someone who cares for you
If you're feeling sad your heart gets colder
Yes I show you what real love can do

If your sky is grey oh let me know
There's a place in heaven where we'll go
If heaven is a million years away
Oh just call me and I make your day

When the nights are getting cold and blue
When the days are getting hard for you
I will always stay here by your side
I promise you I'll never hide

Repeat chorus

What real love can do
What love can do
What real love can do
What love can do
What real love can do
What love can do


Wednesday, September 29, 2010

sem 2 ke-03-16


adedeh apa da jd nie..hek2
sem 2 la bnyk 2L kngn
mcm2 ada ...^^
aku slalu lepak bilik drg dua nie,
kna halau pn masi lg stay sna(ada aku kisa..hahaha)


mknn pn cpt abs,blik2 mkn stdy nya las minutes huhu
g2 la 2 lau bnyk men mcm kmi nie..ngeh3
c mar bha nie 1st snap sndri tp kdptan..haha


apa lg aku ma iem serbu dia,rock kn ..hehe
tym nie tnggu azan isyhak,pas jak solat msT kmi trn p gerai beli mknn utk mkn mlm
pas 2 jak mkn msT bnyk ceta lg bru la stdy smpi lwt mlm
2 pn kdg2 tgh mlm lapar lg mkn lg maggie



pna skali kmi khbsn mknn..haha
2 yg lucu , p bilik sblh cri maggie tp xda p lg bilik dpn pn xda
nduu bha ksian..haha tp rindu pla aku tym 2.
last2 riziah jua la pnyelamat kmi..hehe
dia yg bg kmi maggie
tp 1st kmi 3 xda yg mau p bilik nya sb segan,,
haha ujung2 aku ma iem brani kn diri dengan mnebal kn muka yg mmg x tau malu nie hua3
kak as ngn kak lyda pn bnyk tlng kmi tym nie..ahaha

miss u IEM + MAR = ^^

oweyZ in memory


alhamdulilah suma nya b'jln ngn lncar majlis perkahwinan Salina Bt Mohd Djlani @ ma kazen...hehehe
tp yg syg nya aku x dpt dtg tym nikah, rush jak aku ma c adeq dri kk hr jumaat 2. abs jak midterm trus blik..hehe smpi jak d rmh trus p tlng2 buat keja mna2 la yg ptT.



mlm b'inai aku jD pngpit..ngeh3 partner aku Basri ..huhu
aku ma dia gna wrna merun, lyna gna bju JAWA.. apa2 pn jan lupa asal ya genk !!!







cntik lyna mlm 2, bju dia pn semat , makeup dia pn semat..makasi kak nana ^^
hr sbtu ty sanding 2 pnt jua la sb b'diri jak kn..hahaha ksian2





rmai gak org dtg..pas 2 yg best nya kmi try tarian bajau ^^ besh yoow..hehe

ahad 2 aku balik poli sda dgn hT yg amat2 sdih..huhu rindu ma drg suma,x bleh aku pisah ma drg bdk2 d kmpng 2 drg yg slalu bt aku ktwa2. akan ada lawak spontan yg drg bt..i like ...



Wednesday, September 15, 2010

Hari Raya 2010

yebaa...hek3
best raya kali nie..apy sgt2 ^^
suma kaki gmbr,tp kali nie c pipa yg xda pla hahaha slalu nya dia mna mau ambik gmbr org
mau jua muka nya ada d stiap cmra, kwn nya 2 naa 2 c ogon..ahaha
baby tym nie mau jln tp kna tarik masuk rmh bw b'gmbr, tgla bha muka nya mcm tpksa jak b'gmbr..hek3
my Father xda pla cnie,owh a dia ambik nie gmbr jua pla..kuang3 ksian..


nie heroin mina he3
boys nya ngamuk sda sb x dpt b'gmbr,blik2 kmi suh drg abik pic kmu..ngeh3
ksian d dera...
miss ma korg suma


ayat yg akan kuar oleh c paccik..Gila2 ini budak..ahaha
khas utk mereka2 yg ber ada d bwh nie ^^

Salam Lebaran Utk suma..^^