Monday, June 11, 2012

Perjalanan ^_^

Rasa susah dan payah itu seringkali membuatkan kita mahu terus putus asa. Kenapa mesti wujudnya perkataan putus asa ??ermmm
Sebenarnya 2 mind set kita , cuba kalau kita think +ve mesti kita berusaha untuk memperbaiki kesalahan dan cuba untuk berada di atas dan tidak mahu di pandang rendah .. am i right ??ngee

Sehinggakan setiap perkara di hadapan terus ditinggalkan tidak dipedulikan.

Namun, sampai bila kita mahu berputus asa dan tidak mahu berusaha?

Kelak mati menjelma, penyesalan sudah tak ke mana.

so ??

Segala keputusan ada di tangan kita sendiri. 

JUST DO IT 

Kongsi Info

"Sesungguhnya jika kamu bersyukur, pasti Kami akan menambah nikmat-Ku kepadamu, dan jika kamu mengingkari nikmat-Ku, maka sesungguhnya azab-Ku sangat pedih" (QS. Ibrahim [14]:7).

Saturday, June 9, 2012

LEPASKAN GERAM

aku mau p KBOX ....
aku mau lepaskan segala yang terbuku d dada aku nie ... berat weiiii

Examination Zone !!

Assalammualaikum semua =)

Semalam berakhirnya paper yang paling KILLER buat aku ma kawan-kawan aku.hahaha
menyesal macam mana pun memang x guna juu kan . bak kata pepatah NASI SUDAH MENJADI BUBUR ceehhh pandai pula aku guna pepatah skg ya .hahahaha

Hint memang di bagi. DR sndri suggst kami jawab cardiovascular ma skeletal muscle . Soalan yang tadi aku tgk lebih senang soalan Endocrine system .aishhhh 
xpa la benda da jadi kan . Aku tau DR mesti tolong punya . DR kn baik.hihi
Study memang la study tp x la full sb banyak keja lagi yang aku kena settle kan . Terutama Pre Camp sehari sebelum paper Anatomy =(
Len lagi tekanan perasaan ..hahaha 

Kalau aku tention , nie la keja aku . Aku suka snap2 .haha 


Nie tym aku ada midterm. Gara2 brain aku x bleh recieve any input jd aku pun snap la sana sini .ngee




Macam ni la kejadiannya kalau aku study Anatomy .hahaha semak abs kan meja aku . tp aku rasa kiut meja aku nie ..kan kan kannnnn =)






Aku paling suka bab yang ini [ Muscular System ]
1st aku rasa susah tp bila benda nie kita buat balik2 , ermmm memang senang. x la jua macam makan kacang yang macam orang cakap 2 , tapi boleh la .. enjoy nie =)

i hope my friend and i got higher mark , even x too higher but its ok if we pass the paper .hihihi