Saturday, June 15, 2013

B403

Assalammualaikum

Berakhir sudah semester 3 untuk semester 2 sesi 2013. Banyak kenangan yang tercipta , di cipta dan timbul semester 3 nie. Lain semester lain ragam dan lain gelagat pula kan.hihihi Apa-apa pun aku enjoy. Aku sayang kawan-kawan aku semuanya (:

Penghuni rumah 403 ni 1 MALAYSIA tau.hihihi Alhamdulillah, sayang dorang ketat-ketat. Suka duka semua kongsi bersama. Macam adik beradik. Makan sekali, main masak-masak sekali, round-round pasar malam sekali tapi mandi jak x sekali ya.hahahaha bilik mandi tu kongsi la =P


Layan hasil setiap ketikan daripada SONY (:



4 makhluk yang cun dekat atas sekali tu BORNEO Team.hihihi

Agnestina (Sarawakian)
Qia (Sabahan_LD)
Akma (Sabahan_SDKN)
Mimie (Sabahan_KDT)

Kami berkenal-kenal time sem satu lagi ( Sem satu nganga nganga ). In Shaa Allah sem depan kami akan duduk 1rumah lagi. Senang la gerakan kalau duduk 1 rumah.hihi betul kan guys (:




Nie la my housemate (: 
Ambik gambar by room mates..hahahaha 
Love you all guys

Akma yang bawa dekat port nie.ahaha pemandangan indah ( : 
Tapi Nik macam x suka jak . X masuk jiwa dia. Tapi kami paksa dia .hahahaha Thanx Nik 

Sayangnya Nik x duduk serumah dengan kami lagi sem depan. Dia mau berdikari di luar kolej pula. Kalau ada masalah Nik di alu-alu kan untuk datang ke rumah.hihihi Kalau kami ada kelas malam, rumah Nik pula jadi mangsa ya ..hahahahaha

Parimala merupakan sumber makanan kami.hahahaha 
Kalau dia balik Kajang, conform ada jak yang di pesan. Bawa nie, bawa tu.ngee
1st time aku makan manisan, tapi aku mau makan LADDU.hihi 
Aku teringin betul makan Laddu, tapi Pari kata Laddu payah mau buat. Dorang pun selalu main order jak kalau Depavali atau ada perayaan. Sem depan Pari janji mau bawa Laddu. Yahuuuu (:

2 minggu lepas Pari masak Nasi Beriani. aigooo Paromala, thanx a lot la sebab susah payah masak nasi beriani untuk kami semua.hihi
x jadi buat steam boat, makan nasi beriani pun jadi la kan mates ..ngee ~

Akma dengan Agnes pula mesti dengan gitar dorang. Aku dan Qia yang x pandai petik gitar nie cuma tumpang sumbangkan suara jak la.hahaha
Saja happy-happy kan diri yang bosan. 
Kena-kena lagi time exam. Semua nervous, apa lagi kami sempat karoke , basking dalam bilik. Memang terbaikkkkk ~

X sia-sia kita semua bersahabat untuk semester nie kan. Aku harap persahabatan kita kekal sampai bila-bila. Mohon maaf sekiranya aku terkasar bahasa dengan kamu semua. Halal kan makan minum aku ya .hihihi 

2 comments:

  1. syok ade housemate berbilang bngsa nie. bnyk perkara bru yg kita dpt tau. hihi

    p/s: visit n follow anda. hit me back. :D

    ReplyDelete